Outdoorjas

Het middelpunt van jouw kledingkast: die robuuste en multifunctionele outdoorjas. Of je je nu opmaakt voor die meerdaagse trekkingtocht of een korte boswandeling: de outdoorjas is onmisbaar.

Met een kwalitatieve outdoorjas trotseer je elke regenbui of windvlaag. Niet alleen zijn ze geschikt voor alle omstandigheden, Scandinavische merken als Fjällräven en Haglöfs blinken uit in geweldig design.

Ontdek de gevarieerde wereld waterwerende en weerbestendige jassen. Omdat niets zo veranderlijk is als het weer in Nederland. Ga goed beschermd naar buiten.

Trek je door de natuur? De perfecte outdoorjas is essentieel tegen regen, sneeuw, weer en wind. Goede outdoorjassen zijn bovendien ademend waardoor het lichaam niet zweet. Loop je per ongeluk langs een dikke bramenstruik? Geen probleem voor een beetje robuuste outdoorjas.

Het laatste waar je op moet letten bij jouw ideale outdoorjas? Het gewicht. Zorg voor een robuuste jas bestemd tegen alle weersomstandigheden, maar let op het gewicht. Niets zo vervelend en storend als onnodige ballast.