Regenbroek

Je hebt hem liever niet nodig, maar in Nederland ontkom je er soms helaas niet aan. De regenbroek is bij vlagen – en helaas juist op de minst gewenste momenten – een essentieel kledingstuk.

Een regenbuitje is namelijk best lekker. Én noodzakelijk om het groen om ons heen in leven te houden. Maar vaak komt het op de onverwachte en ongewenste momenten.

Voorkom een slechte start van je dag of een verpeste wandeling. Niemand houdt van natgerende onderkleding. Met een goede regenbroek doorsta je elke regenbui.

Noodweer ligt in Nederland altijd om de hoek. Daarom is het de moeite waard om te investeren in een fatsoenlijke regenbroek. Decathlon biedt met het merk Quechua kwalitatieve regenbroeken tegen een hele nette prijs.

Omdat je een regenbroek óver je normale kleding draagt, is het aan te raden hem een maatje groter te bestellen dan normaal.

Maak je outfit helemaal af en waterproof met een goede regenjas. Merken als The North Face zorgen er tegenwoordig voor dat je hip én waterdicht op pad kunt.