Regenkleding

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel.

Is er een uitdrukking die toepasselijker is op onze onvoorspelbare weersomstandigheden? Als Nederlanders zijn we opgegroeid met regen en weten we dat het zo maar kan omslaan.

Toch is het pas sinds kort dat regenkleding is afgestapt van het 100% functionele karakter. Grote outdoormerken als The North Face komen met stijlvolle én nuttige regenkleding.

Druilerige motregendagen of juist stevige regenbuien. We kijken er bijna niet meer van op. Met goede regenkleding ben je ook daadwerkelijk klaar om de buien te trotseren. Laat die regen maar komen!

Goede regenkleding varieert van regenjassen of regenbroeken tot complete waterdichte regenpakken. Het is simpelweg een musthave.

Je hebt het weer niet in de hand, maar jouw kledingkast wel. Daarom maakt regenkleding, meer dan welk kledingstuk ook, onherroepelijk deel uit van jouw collectie.

Elke bui kunnen trotseren? Probeer eens de The North Face Quest-regenjas. Voor optimaal draagcomfort én volledige bescherming.Kom nooit meer doorwerkt op je werk, school of afspraak.