Haglöfs Stratus winterjas

Haglöfs Stratus winterjas
Voor de écht koude winterdagen in Nederland is de Haglöfs Status winterjas jouw perfecte jas. Hij is dik en warm, maar toch lichtgewicht en biedt alle bewegingsvrijheid.

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Met de Stratus jas heeft Haglöfs echt weer een pareltje op de markt gebracht. Dankzij het gebruik van Gore-Tex is de jas volledig wind- en waterdicht. Zo kan je elke onverwachtse bui aan. Hij is bovendien voorzien van QuadFusion isolatiemateriaal. Zo is de jas extra warm.

Een zeer complete allround jas dus. Bovendien is het design prachtig, zoals we Haglöfs kennen. De jas is schitterend en je kan er écht mee voor de dag komen.

Door het functionele design kan je hem gebruiken voor vrijwel alle outdooractiviteiten. Hij biedt namelijk een geweldige bewegingsvrijheid.

De praktische zaken: opbergruimte. Ruim in orde met twee grote zakken aan de zijkant, een handige borstzak (met rits) en een binnenzak. Meer dan genoeg opbergruimte dus.

Al met al is de Haglöfs Stratus winterjas één van mijn favoriete jassen. Robuust maar toch soepel. Wind- en waterdicht, maar toch ademend. Perfect oog voor details én een prachtig design. Een absolute aanrader dus.

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Helpt je de winter door
5

Samenvatting

Robuust maar toch soepel. Wind- en waterdicht maar toch ademend. Oog voor details én een prachtig design.

Pros: 
+ Lichtgewicht, maar toch robuust
+ Wind- en waterdicht
+ Heerlijk warm
+ Allround jas voor alle omstandigheden
+ Voldoende bewegingsvrijheid
Cons: 
- Niet te vinden