Patagonia Baggies Lights korte broek

Patagonia Baggies Lights korte broek
WOW! Met de Baggies Lights korte broek heeft Patagonia een geweldige short op de markt gebracht. Lyrisch ben ik over mijn groene vriend, dus lees snel onze review!

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Alsof ik werd herenigd met een oude vriend. Zo voelde ik me toen ik mijn groene Baggies Lights uit de verpakking haalde. Je voelt direct dat het kwaliteit is en de eerste keer aantrekken is een genot.

De korte broek zit heerlijk. Hij is ultralicht, maar voelt toch stevig aan. Perfect voor een wandeling op warmere dagen en waarschijnlijk – want ik moet het nog testen – ook heel geschikt als zwembroek in de Schotse meren.

Patagonia heeft duurzaamheid in hun DNA en dat komt natuurlijk ook terug in de Baggies short. Deze is gemaakt van sneldrogend gerecycled polyester ripstop-stof en afgewerkt met de duurzame en waterafstotende stof DWR (durable water repellent).

Het zit ‘m ook vooral in de details. Onze favoriet? Hoe je de short probleemloos wegstopt in de eigen rechterzak. Zo neemt-ie nóg minder ruimte in beslag.

Al met al een instant klassieker van Patagonia. Met € 50 is-ie redelijk prijzig voor een korte broek, maar dat ben je na één keer dragen gegarandeerd vergeten. Beloofd!

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Gaat als eerste m'n tas in!
5

Samenvatting

Extreem lichte broek, perfect voor een trekking op warme zomerdagen. Neemt bijna geen ruimte in beslag en zit heerlijk!

Pros: 
+ Lichtgewicht en dus makkelijk meenemen
+ Zit heerlijk
+ Ademend
Cons: 
- € 50 is redelijk prijzig voor een korte broek