The North Face Etip handschoenen

The North Face Etip handschoenen
Wat verwacht je anders van The North Face? Met de Etip handschoenen hebben ze één van de beste dunne handschoenen op de huidige markt uitgebracht. Benieuwd waarom?

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Vooropgesteld: ik ben normaal gesproken niet iemand die ruim € 30 uitgeeft aan handschoenen. Zeker niet voor handschoenen die eigenlijk niet de hele winter mee kunnen.

Want ondanks de geweldige kwaliteit, blijft de Etip wel een paar dunne handschoenen. Vooral geschikt voor temperaturen boven de nul graden.

Maar in dat segment is het misschien wel het beste paar op de markt.

Ze zitten heerlijk, voelen stevig en kwalitatief aan en voor de smartphoneverslaafden: je kan je telefoon probleemloos bedienen. Warme handen tijdens het Appen, wat wil je nog meer?

De Etip handschoenen van The North Face is één van de bestverkopende modellen van dit moment. En wat mij betreft dus geheel terecht. Ze zijn perfect voor een lekkere wandeling aan het begin van de winter. Of een hardloopsessie bij koude temperaturen.

Zoals gezegd kan je met de touch screen vingers altijd je telefoon bedienen. Maar tegelijkertijd zorgt dit ook voor extra grip.

Ze zijn gemaakt fan lekkere, zachte maar vooral fijne, dunne stof. Toch zijn de handschoenen warm genoeg voor de meeste dagen in Nederland. Ga je de piste op of in de winter naar Scandinavië? Dan zou ik wel verder zoeken naar een geschikter paar.

Zoals we van The North Face gewend zijn, voel je dat het kwaliteit is. De pasvorm is prettig, de afwerking netjes en het uiterlijk stijlvol.

Tot slot is de Etip handschoen ademend dankzij haar ventilerende eigenschappen. Tot zover de zweethanden tijdens het fietsen.

Wat mij betreft een hele dikke aanrader dus! Voor ongeveer € 30 heb je een geweldig paar handschoenen in huis.

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Beste dunne handschoenen op de markt?
4.5

Samenvatting

Voor € 30 heeft The North Face een paar handschoenen uitgebracht dat voldoet aan alle criteria voor een normale koude dag. Gaan jaren mee en bieden voldoende comfort.

Pros: 
+ Telefoon nog steeds te bedienen
+ Lekker dunne handschoen
+ Drogen erg snel
Cons: 
- Niet waterdicht
- Niet geschikt voor temperaturen onder nul