The North Face Exploration wandelbroek

The North Face Exploration wandelbroek
Never stop exploring. Met de Exploration wandelbroek helpt The North Face je hier een handje bij. Want deze outdoorbroek is een ware klassieker.

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Een goede trekkingbroek heeft verschillende functies. Hij moet je beschermen en opbergruimte bieden. Maar hij moet je ook zeker niet dwarszitten tijdens een wandeling.

Met de Exploration broek heeft TNF dan ook een topbroek op de markt gebracht. Met 2 zakken aan de zijkant, 2 op je dijbenen en 1 kontzak, zit het met de opbergruimte wel goed.

En de duurzame stof is fenomenaal. Waterafstotend, maar toch ademend. Heerlijk stretchy (elastaan) en daardoor een genot tijdens wandelingen bergop. Makkelijk op te rollen tot driekwart en dankzij de knopen ook ‘hoog’ te houden.

The North Face neemt design altijd serieus. Ondanks dat het een echte wandelbroek is (helaas/gelukkig geen afritsbroek), kan je er echt mee voor de dag komen.

Dankzij het gebruik van Durable Water Repellency is de broek bovendien duurzaam.

Alles maakt het tot een mooie, stevige én veelzijdige wandelbroek. Hij is het hele jaar bruikbaar, waardoor-ie bij meerdaagse trekkingen bij mij standaard in de rugzak meegaat.

Bestel ‘m op Bergfreunde.nl →

Comfortabele wandelbroek van TNF
4.5

Samenvatting

De Exploration wandelbroek is een echte klassieker van The North Face. Doet wat het moet doen (en meer!) voor een nette prijs.

Pros: 
+ Ademende outdoorbroek
+ Makkelijk op te rollen naar driekwart
+ Veel opbergruimte dankzij alle zakken
Cons: 
- Niet afritsbaar