Wandelvakantie Ierland

Bij veel mensen misschien vooral bekend vanwege Dublin en Guinness. Maar Ierland heeft zoveel meer te bieden dan dat. Niet voor niets wordt Ierland ‘het groene eiland’ genoemd. Een schitterend land: in flora, fauna en bevolking.

Een wandelvakantie is dan ook een geweldige manier om Ierland te ontdekken. Wandel door de adembenemende landschappen, over groene heuvels. Langs kuddes wilde schapen, door Nationale Parken. Ontmoet de warme locals, verblijf in kleinschalige accommodaties.

Wil je wandelend het echte Ierland ontdekken? Boek dan een wandelvakantie bij Echt Ierland. Deze in Ierland gespecialiseerde reisorganisatie brengt je bijvoorbeeld naar de Ring of Kerry, Wicklow Way of Dingle Way.

Eén van de vele hoogtepunten van Ierland zijn de kliffen van Moher. Bekijk de Atlantische Oceaan van haar meest ruige kant. Of wat te denken van Wicklow Mountains, de tuin van Ierland. We kunnen uren doorgaan, maar liever laten we de reisspecialisten van Echt Ierland aan het woord.

Het mooie aan een wandelvakantie is dat je hem volledig naar jouw niveau kan aanpassen. Liever een tempootje lager en dus een dag langer wandelen? Geen probleem. Een extra hoogtepunt toevoegen aan je reisschema? Zo gepiept.

Ook over je bagage hoef je je geen zorgen te maken. Liever onbezorgd op pad en geen omkijken naar je tas? Alle wandelreizen zijn met bagagevervoer mogelijk. Natuurlijk kan je je spullen ook zelf meenemen.

Ierland is populairder dan ooit en dat is niet voor niets. Hiken is hier een waar genot. Ontdek het met een 5- of 8-daagse wandelreis.